Despre Grand Hotel Traian Iasi

Grand Hotel Traian dispune în prezent de 68 de camere (Royal Suite, Eiffel Suite, 2 garsoniere, 17 camere single, 45 camere duble si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati), dotate cu mobilier în stil clasic si facilitati moderne.

Centrul de Conferințe Traian dispune de trei sali multifunctionale pentru congrese, intalniri de afaceri, cocktail-uri sau alte evenimente: sala Eminescu (cu o suprafata de 360 m² si posibilitate de compartimentare in doua sali cu capacitate de 200 locuri fiecare), sala Creanga (cu o suprafata de 50 m²) si sala Caragiale (cu o suprafata de 58 m² si cu 8 locuri în forma „Boardroom”). In total, cele trei sali pot gazdui 550 oaspeti.

Pentru servirea mesei si a bauturilor, hotelul dispune de Restaurantul Traian (cu Salonul Clasic, Salonul Alb si Cocktail Bar), Eminescu Ballroom (pentru organizarea de nunti, banchete sau mese festive) si London Pub (bar amenajat in stil englezesc si decorat cu obiecte vechi de arta).

Hotelul Traian dispune de multiple facilitati: transport de la aeroport, transport cu limuzina, parcare, acces persoane cu dizabilitati, lift Centru de Conferinte, Restaurant/Bar, casa de schimb valutar, Room Service, spalatorie, linie telefonica directa, acces Internet, cablu TV etc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s